Колеги колата ми 156 1.9JTD на стенд показва 1.3 градуса наклон на задна лява гума и не могат да го регулират казват че на 156 няма как. Имало възможност за корекция само в другото направление. Някой знае ли дали наистина е така окачването е проверено и е сменено всичко необходимо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за стенд заден мост 156
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТака е. Само сходимост може да се регулира.sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
1.3 градуса не беше ли нормално? Аз нямам пред мен сега базата с данни, но на мен на 4-те ми колела страничния наклон е такъв с отрицателен знак. При теб ако е на + е проблем. Не си спомням точните данни но със сигурност наклона не е 0 а е -1 и нещо или някъде около 1 или 2 градуса.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ако тампоните на амортисьора горе са поизхабени мисля че може да се получи малко отклонение.......имаше и някакъв допуск все пак в градусите, помня че на последния реглаж казах да ми оставят наклона в максимум към допустимото отзад....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко тампоните на амортисьора горе са поизхабени мисля че може да се получи малко отклонение.......имаше и някакъв допуск все пак в градусите, помня че на последния реглаж казах да ми оставят наклона в максимум към допустимото отзад.....
при теб в сервиза правите ли реглаж ???
Скоро ще идвам, събрал съм някой лев.
А от Чирпан си ми наблизо !!!
Поздрави от Алфа Ромео клуб - ЧирпанЕкшън Мен - Чирпан
Алфа Ромео 156 2.0 155 к.
Comment
-
Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщениеКолеги колата ми 156 1.9JTD на стенд показва 1.3 градуса наклон на задна лява гума и не могат да го регулират казват че на 156 няма как. Имало възможност за корекция само в другото направление. Някой знае ли дали наистина е така окачването е проверено и е сменено всичко необходимо.
Добре е да си сигурен че стенда е читав, т.е. добре калибриран.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеРазширява се едното ухо на амортисьора ( за предпочитане горното )и реглажа си го правиш както си искаш - без никакви проблеми. Само амортисьора е добре да се свали и така да се обработи, но и на място също става
Добре е да си сигурен че стенда е читав, т.е. добре калибриран.sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеРазширява се едното ухо на амортисьора ( за предпочитане горното )и реглажа си го правиш както си искаш - без никакви проблеми. Само амортисьора е добре да се свали и така да се обработи, но и на място също става
Добре е да си сигурен че стенда е читав, т.е. добре калибриран.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment